Ledové frappé, které se vůbec poprvé podávalo v roce 1957 v Soluni, vám v Řecku nabídnou všude: v taverně, restauraci i na pláži... A udělat si ho můžete i doma. Je totiž boží!
Suroviny
Pro 1 osobu
Suroviny
Pro 1 osobu
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 124 kcal
- Bílkoviny 2 g
- Sacharidy 27 g
- Tuky 1 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/7
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,5/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2014/7
Prázdninová hitparádaGrilování5x burgerOpojné sangrieKoláče s ovocem