Ledová káva s javorovým sirupem

Ledová káva s javorovým sirupem

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 10 minut Velmi snadné Pro 4 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 207 kcal
Bílkoviny 9 g
Sacharidy 30 g
Tuky 6 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Klasika vyšperkovaná k naprosté chladivé dokonalosti!

Suroviny

káva 185 ml
silná
2 hrnek
ledové kostky
mléko 300 ml
javorový sirup 1.5 PL
lze nahradit lžící třtinového cukru
vanilková zmrzlina
k podávání
tmavá čokoláda
k podávání
smetana ke šlehání
k podávání

1 Kávu nechte vychladnout. Promíchejte ji s ledem, mlékem a javorovým sirupem. Přeceďte a rozdělte do sklenic. Do každé dejte kopeček zmrzliny a šlehačku. Na závěr posypte nastrouhanou čokoládou.

Apetit magazín

Lískové trio: připravte si nugát, pralinky a nutellu
  • Suroviny

Lískové trio: připravte si nugát, pralinky a nutellu

Lískové oříšky jsou oblíbené díky své lahodné chuti a velkému množství zdraví prospěšných látek. Pokud potřebujete doplnit energii po cvičení nebo po pracovním výkonu, sáhněte po nich. Vytvořit si z nich můžete alternativy sladkých...
Škola vaření: bramborová kaše
  • Tipy a triky

Škola vaření: bramborová kaše

Vychutnejte si s námi úžasné bramborové pyré. Naučíme vás dokonalou bramborovou kaši a až vás omrzí, vyzkoušejte tři báječné možnosti, jak jej posunout ještě o krok dál.   ...
Knedlík nebo nok? Připravte si pochoutky z bramborového těsta.
  • Poradna

Knedlík nebo nok? Připravte si pochoutky z bramborového těsta.

Na světě jsou dva druhy lidí. Ti, kteří nedají dopustit na houskové a kynuté knedlíky, a pak tací, kteří dají vždycky přednost těstu bramborovému. Bramborové knedlíčky, noky nebo italské gnocchi, to je, oč tu běží! Jak nejlépe připravíte...

Obchod Apetit