Chlazené gnocchi vyřeší vždy hned několik problémů naráz – rychle zaženou hlad, uspokojí chuť a vyvolají absolutní spokojenost. Proto doporučujeme mít v lednici jedno balení noků vždy k ruce. Tentokrát jsme je zkombinovali s naší zimní láskou – růžičkovou kapustou, přidali pár žampionů, zjemnili máslem a štědře posypali parmazánem. Výsledek je vskutku báječný. Tahle blesková večeře se rychle probojuje mezi vaše favority nejen pro všední dny.
Suroviny
Porce
Suroviny
Porce
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 653.5 kcal
- Bílkoviny 11.5 g
- Sacharidy 54.25 g
- Tuky 39.75 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2023/2
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2023/2
K únoru, měsíci neodmyslitelně spjatému s masopustem a řadou zvyků, tradičně patří vepřové maso ve všech podobách, koblihy a palačinky. Ani jedno nebude v novém vydání Apetitu, které vychází už 12. ledna, rozhodně chybět. Pokud vás ovšem na bůček, kolínko či slaninu příliš neužije, nezoufejte. Abychom masovou nálož vyvážili, sepsali jsme pro vás totiž i recepty na 5 neotřelých večeří bez masa. Vytáhli jsme také staré kuchařské sešity a nalezeným pokrmům oblékli modernější kabátek. O své tipy, jak správně sestavit zdravou snídaňovou, obědovou či svačinovou krabičku, se s námi podělila nutriční terapeutka Lada Nosková. Život vám osladíme svůdnými dezerty z bílé čokolády, které jsou jako stvořené na oslavu svátku svatého Valentýna. Pokud by pro vás byly málo vášnivé, vsaďte na recepty z restaurace Brasileiro, které vám do kuchyně zaručeně vnesou pořádně žhavé brazilské rytmy. Apetit, napsáno s chutí.