Oblíbená klasika trochu jinak: tentokrát vylepšená ricottou a aromatickým estragonem, korunovaná lahodným oříškovým máslem.
Suroviny
Pro 6–8 osob
Suroviny
Pro 6–8 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 3132 kcal
- Bílkoviny 77 g
- Sacharidy 326 g
- Tuky 160 g
Postup přípravy
-
Zdroj: Olive Magazine/Immediate Media -
Zdroj: Olive Magazine/Immediate Media -
Zdroj: Olive Magazine/Immediate Media -
Zdroj: Olive Magazine/Immediate Media -
Zdroj: Olive Magazine/Immediate Media -
Zdroj: Olive Magazine/Immediate Media -
Zdroj: Olive Magazine/Immediate Media -
Zdroj: Olive Magazine/Immediate Media -
Zdroj: Olive Magazine/Immediate Media
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/8
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,8/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2021/8
Právě vychází pořádně žhavé srpnové číslo Apetitu plné slunce a chutných prázdninových nápadů! Máme pro vás koktejly, které vás v parném létě dokonale osvěží, přidáme i návod, jak na domácí noky i originální salát Caesar. Těšit se můžete na rychlé a jednoduché rodinné večeře, chalupářské menu, ale i na exkluzivní recepty od držitelů michelinských hvězd. Blíže vás seznámíme s olivovým olejem a poradíme, jak naplno využít jeho chuť a potenciál. Samozřejmě budeme vařit s tím nejlepším, co v srpnu dozrává – čerstvými rajčaty, paprikami a lilky. Jako třešinku na závěr jsme pro vás připravili hříšné řezy, o kterých se vám ještě dlouho budou zdát opravdu sladké sny. Srpnové číslo je v prodeji od 15. 8. 2021. Apetit, napsáno s chutí.