Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,8 (8x)
27. 7. 2022
Gnocchi s ricottou a estragonem
Olive Magazine/Immediate Media
Gnocchi s ricottou a estragonem
Olive Magazine/Immediate Media


Velmi snadné
> 60 min
4,8 (8x)

Oblíbená klasika trochu jinak: tentokrát vylepšená ricottou a aromatickým estragonem, korunovaná lahodným oříškovým máslem. 


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6–8 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6–8 osob

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3132 kcal
  • Bílkoviny 77 g
  • Sacharidy 326 g
  • Tuky 160 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Gnocchi – krok 1
    Zdroj: Olive Magazine/Immediate Media
  2. Gnocchi – krok 2
    Zdroj: Olive Magazine/Immediate Media
  3. Gnocchi – krok 3
    Zdroj: Olive Magazine/Immediate Media
  4. Gnocchi – krok 4
    Zdroj: Olive Magazine/Immediate Media
  5. Gnocchi – krok 5
    Zdroj: Olive Magazine/Immediate Media
  6. Gnocchi – krok 6
    Zdroj: Olive Magazine/Immediate Media
  7. Gnocchi – krok 7
    Zdroj: Olive Magazine/Immediate Media
  8. Gnocchi – krok 8
    Zdroj: Olive Magazine/Immediate Media
  9. Gnocchi – krok 9
    Zdroj: Olive Magazine/Immediate Media

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,8/5

Hodnocení receptu

4,8/5
(8 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2021/8

Právě vychází pořádně žhavé srpnové číslo Apetitu plné slunce a chutných prázdninových nápadů! Máme pro vás koktejly, které vás v parném létě dokonale osvěží, přidáme i návod, jak na domácí noky i originální salát Caesar. Těšit se můžete na rychlé a jednoduché rodinné večeře, chalupářské menu, ale i na exkluzivní recepty od držitelů michelinských hvězd. Blíže vás seznámíme s olivovým olejem a poradíme, jak naplno využít jeho chuť a potenciál. Samozřejmě budeme vařit s tím nejlepším, co v srpnu dozrává – čerstvými rajčaty, paprikami a lilky. Jako třešinku na závěr jsme pro vás připravili hříšné řezy, o kterých se vám ještě dlouho budou zdát opravdu sladké sny. Srpnové číslo je v prodeji od 15. 8. 2021. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Dokonalé knedlo-zelo-vepřo podle Ambiente

Připravte si tradiční českou klasiku jako od mistrů kuchyně. Dokonalejší vepřo-knedlo-zelo jste ještě nejedli

Na pořadí nezáleží, takže můžete tento slavnostní, a podle mnohých i národní, pokrm nazývat dle libosti: vepřo knedlo zelo, knedlo vepřo zelo nebo knedlo zelo vepřo. Stále ale platí, že jde o perfektní kombinaci pečeného vepřového masa, bramborového či houskového knedlíku a dušeného bílého (někdy i červeného) kyselého zelí. Jak jej připravují nejlepší z nejlepších, tedy šéfkuchaři z Ambiente?