Vepřová žebírka grilovaná ve výrazné omáčce z bourbonu, worcesteru a hořčice.
Postup
1
V pánvi rozpalte dvě lžíce oleje a 10 minut na něm opékejte cibuli. Přidejte bourbon, cukr, kečup, worcester a hořčici a přiveďte k varu. Nechte pět minut vařit, dokud se neodpaří alkohol. Pak omáčku rozmixujte a dejte stranou.
2
Žebírka osolte, opepřete a grilujte je deset minut po každé straně. Pak je potřete omáčkou a vraťte na pět minut pod gril. Opakujte třikrát až čtyřikrát, dokud nejsou měkká a připravená k podávání.
Tento recept naleznete také v kolekcích:
- Party chuťovky(15 receptů )
- Romantická večeře lehce, hravě, neodolatelně: 33x skvělých receptů v barvách lásky(33 receptů )