Snadný recept na žebírka, kde jednu z hlavních rolí hraje rajčatové pyré. Maso díky němu během pečení nemusíte podlévat a na konci se zkoncentruje na lahodnou hustou pikantní omáčku ulpívající na žebírkách.
Suroviny
2-4
Suroviny
2-4
Na dip
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 2028 kcal
- Bílkoviny 81.5 g
- Sacharidy 45 g
- Tuky 170.5 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/6
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,4/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2012/6
Božské jahodyKuřecí křidýlkaVtipné dorty pro děti