Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 10 min
4,4 (27x)
18. 7. 2014
Lepkavá pečená žebírka
Pixabay.com
Lepkavá pečená žebírka
Pixabay.com


Snadné
< 10 min
4,4 (27x)

Snadný recept na žebírka, kde jednu z hlavních rolí hraje rajčatové pyré. Maso díky němu během pečení nemusíte podlévat a na konci se zkoncentruje na lahodnou hustou pikantní omáčku ulpívající na žebírkách.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2-4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2-4

Na dip

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 2028 kcal
  • Bílkoviny 81.5 g
  • Sacharidy 45 g
  • Tuky 170.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(27 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/6

Božské jahodyKuřecí křidýlkaVtipné dorty pro děti