Nová registrace Zapomenuté heslo

< 30 min
4,4 (11x)
18. 7. 2014
Vepřová žebírka s cizrnou


< 30 min
4,4 (11x)

Žebírka dodají omáčce neodolatelnou masitou chuť a díky dlouhému vaření se měkoučké maso úplně odlupuje od kosti.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3390 kcal
  • Bílkoviny 99 g
  • Sacharidy 585 g
  • Tuky 130 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Vepřová žebírka s cizrnou

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(11 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Související články

Lembas

Lembas: Elfský chléb z Tolkienovy Středozemě si získal oblibu na internetu. Co to přesně je a jak ho připravit?

Pokud můžeme nějaký fiktivní pokrm označit za ikonický, pak je to jistě lembas – elfský chléb z Tolkienovy Středozemě. Tento výživný pokrm, který se objevuje například v trilogii Pán prstenů, si oblíbili nejen hrdinové příběhu, ale i fanoušci po celém světě. Ačkoli není možné přesně zreprodukovat jeho kouzelnou sílu, inspirace tímto mytickým pokrmem pronikla i do moderní kuchyně.