Voní Asií
Suroviny
12
ks
vepřové žebírka masitá
Na marinádu
100
ml
čínská omáčka hoisin
sójová omáčka
2
PL
med
1
PL
vinný ocet bílý
1
PL
1
ČL
čínské koření 5 vůní
1. Vepřová žebírka dejte do velkého hrnce a zalijte je vodou. Přiveďte k varu a nechte zhruba čtvrt hodiny bublat. Mezitím smíchejte ve džbánku ingredience na marinádu.
2. Slijte vodu ze žebírek, osušte je a pak je potřete připravenou marinádou. (V tuhle chvíli můžete žebírka uložit do lednice, a později je opéct na grilu v troubě nebo nechat na večerní grilování.)
3. Opékejte patnáct až dvacet minut ze všech stran a podávejte horká.
2. Slijte vodu ze žebírek, osušte je a pak je potřete připravenou marinádou. (V tuhle chvíli můžete žebírka uložit do lednice, a později je opéct na grilu v troubě nebo nechat na večerní grilování.)
3. Opékejte patnáct až dvacet minut ze všech stran a podávejte horká.