0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Čínská vepřová žebírka

Čínská vepřová žebírka
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Čínská vepřová žebírka

3.8 / 5. Počet hodnocení: 5
Do hodiny Snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 4066 kcal
Bílkoviny 182 g
Sacharidy 14 g
Tuky 372 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Voní Asií

Suroviny

žebra 12 ks
vepřová, masitá
Na marinádu
omáčka hoisin 100 ml
sójová omáčka 2 PL
med 1 PL
vinný ocet bílý 1 PL
koření 1 ČL
pěti vůní

1 Vepřová žebírka dejte do velkého hrnce a zalijte je vodou. Přiveďte k varu a nechte zhruba čtvrt hodiny bublat. Mezitím smíchejte ve džbánku ingredience na marinádu.

2 Slijte vodu ze žebírek, osušte je a pak je potřete připravenou marinádou. (V tuhle chvíli můžete žebírka uložit do lednice, a později je opéct na grilu v troubě nebo nechat na večerní grilování).

3 Opékejte patnáct až dvacet minut ze všech stran a podávejte horká.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2007/8 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2007/8

Apetit magazín

Kdo je to someliér, co umí a s čím poradí?
  • Lidé a jídlo

Kdo je to someliér, co umí a s čím poradí?

Someliér (nebo také sommeliér) vám v restauraci servíruje ideální víno k jídlu, které máte před sebou, a nejen to. Čím více budete o roli someliéra vědět, tím lépe budete moci plně využít jeho znalostí a zkušeností, až budete příště...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
549 Kč
357 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč