Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Čínská vepřová žebírka
Čínská vepřová žebírka
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Čínská vepřová žebírka

4.3/5 Počet hodnocení: 9
Do hodiny Snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 4066 kcal
Bílkoviny 182 g
Sacharidy 14 g
Tuky 372 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Voní Asií

Suroviny

vepřová, masitá
Na marinádu
sójová omáčka 2 PL
med 1 PL
vinný ocet bílý 1 PL
koření 1 ČL
pěti vůní

Postup

1

Vepřová žebírka dejte do velkého hrnce a zalijte je vodou. Přiveďte k varu a nechte zhruba čtvrt hodiny bublat. Mezitím smíchejte ve džbánku ingredience na marinádu.

2

Slijte vodu ze žebírek, osušte je a pak je potřete připravenou marinádou. (V tuhle chvíli můžete žebírka uložit do lednice, a později je opéct na grilu v troubě nebo nechat na večerní grilování).

3

Opékejte patnáct až dvacet minut ze všech stran a podávejte horká.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2007/8 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2007/8

Apetit magazín