Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,6 (56x)
30. 9. 2016
Gruzínský adžabsandal
Apetit
Gruzínský adžabsandal
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,6 (56x)

Vegetariánský adžabsandal je tak hutný a vydatný, skvěle ochucený a výrazný, že lehce uspokojí i všechny masožravce. Když do něj navíc přidáte fetu a necháte dva dny odležet, nezbude po něm ani vůně gruzínského koření.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1008 kcal
  • Bílkoviny 41 g
  • Sacharidy 100 g
  • Tuky 42 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2009/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(56 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/5