Nová registrace Zapomenuté heslo

Pro zkušené
> 120 min
4,4 (24x)
6. 3. 2021
Gruzínské slané koláče – kubdari, lobiani, chačapuri
Apetit
Gruzínské slané koláče – kubdari, lobiani, chačapuri
Apetit


Pro zkušené
> 120 min
4,4 (24x)

V Praze rostou gruzínské restaurace a bistra jak houby po dešti, gruzínská kuchyně se totiž dostává na výsluní. V duchu tohohle trendu jsme pozvali do kuchyně naší editorky Jany temperamentní paní Mančo z vinohradské Polévkárny, aby nás zasvětila do tajů výroby ikonických slaných koláčů. A vznikl z toho recept na gruzínské slané koláče – kubdari, lobiani, chačapuri. Teď si můžete slané placky vytvořit i vy, fotonávod a detailním popis vás provedou krok za krokem.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 4 koláče (těsto a každá náplň)

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 4 koláče (těsto a každá náplň)

Na těsto

Na masovou náplň (koláč kubdar)

Na fazolovou náplň (koláč lobiani)

Na sýrovou náplň (koláč chačapuri)

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 6713 kcal
  • Bílkoviny 355 g
  • Sacharidy 617 g
  • Tuky 348 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2020/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(24 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Medovník

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2020/4

Oslavte návrat jara s Apetitem. Dubnové číslo se speciální velikonoční přílohou je plné receptů a tipů, díky nimž si svátky vychutnáte od Zeleného čtvrtka až po pondělní velikonoční koledování. V dubnovém Apetitu najdete tradiční božíhodové menu, recept na tvarohového beránka, 2 variace na vajíčkový salát a spoustu triků, jak spotřebovat přebytky z velikonočního hodování. Nechybějí ani jarní pečínky nebo sváteční dezerty v čele s krásným dortem ve tvaru vejce. A máme pro vás i exkluzivní rozhovor s vítězkou soutěže Peče celá země doplněný jejími rodinnými recepty. Apetit, napsáno s chutí.