Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
4,0 (20x)
16. 3. 2020
Hanácký salát
Apetit
Hanácký salát
Apetit


Velmi snadné
< 10 min
4,0 (20x)

Nejlepší hanácký salát, co jsme kdy jedli. Základem je sterilované červené zelí, majonéza a pak už ho jen dochutit. Přesný recept i jednoduchý postup jsme pro vás sepsali. Výborný salát z červeného zelí položte na plátky veky a připravte tak chlebíčky s hanáckým salátem. Nebo ho podávejte jako pikantní zeleninovou přílohu třeba k pečenému masu nebo rychlou svačinu.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Na dochucení

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 734 kcal
  • Bílkoviny 3 g
  • Sacharidy 17 g
  • Tuky 73 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Jak nakupovat zelí

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2019/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(20 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2019/4

Jaro už je konečně tady a dubnový Apetit je plný receptů na svěží a lehká jídla, která vnesou rozmarnou jarní náladu i na váš stůl. Oslavte Velikonoce společně se známými šéfkuchaři a autory kuchařek, kteří se s námi v rubrice Jídlo mého srdce podělili o své oblíbené recepty a navrch přidali i velikonoční vzpomínky, veselé historky a tipy, co dát koledníkům a jak zpracovat vykoledovaná vejce. V oslavě svátků jara pokračujte i o víkendu lehkým menu na neděli a sladkými velikonočními recepty. Pokud si budete chtít po všech velikonočních pochoutkách dát něco nabitého vitaminy, nalistujte si strany plné čerstvého lupení. Hvězdami sezony jsou v dubnu mladé lístky špenátu, polníčku a rukoly, které můžete jíst nejen v salátech, ale i v polévce, těstovinách, jako přílohu k masu, ba dokonce i v lívancích. Apetit, napsáno s chutí