Litujeme, k návštěvě tohoto webu musíte povolit JavaScript.

Hermelínový salát

Hermelínový salát

Hodnocení receptu
Průměr: 3.7 ()

Suroviny

sýr s bílou plísní 300 g
šunka 200 g
od kosti
vejce 3 ks
natvrdo
šalotka 1 ks
pažitka
Dressing
majonéza 150 g
zakysaná smetana 80 g
paprika sladká špetka
pepř špetka
citronová štáva
pár kapek dle chuti

Vychlazený hermelín a šunku nakrájíme na kostičky o velikosti ½ cm. Šalotku a vejce nakrájíme na
drobné kostičky, pažitku nasekáme.
Majonézu vymícháme s uvedenými ingrediencemi a smícháme s nakrájenými surovinami. Necháme
dobře vychladit a podáváme s pečivem.

Autor: bohacek

Apetit magazín

Není kebab jako döner kebab: Kde se vzal a jak si ho připravit doma?
  • Novinky a zajímavosti

Není kebab jako döner kebab: Kde se vzal a jak si ho připravit doma?

Döner kebab je pokrm původem z Turecka, který si zamiloval téměř celý svět. I u nás se těší velké popularitě, a to nejen v čase oběda či večeře. Je také oblíbenou noční svačinou po cestě z večírku. Víte, jak se k nám kebab dostal a kde si...
Komerční sdělení
Tajemství nejlepších džemů a omáček? Tradice plná ovoce!
  • Koktejl

Tajemství nejlepších džemů a omáček? Tradice plná ovoce!

Poctivé džemy, které vznikly z čerstvého ovoce uzrálého v nedotknuté přírodě Tyrolských Alp, anebo třeba omáčka z nejchutnějších brusinek světa. Taky jste právě dostali chuť osladit si život? My vás nalákáme ještě víc... ...

Obchod Apetit