Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Ředkvičkový salát

Masová roláda je jedním slovem vydatná, a proto si zaslouží svěží doprovod, který ji nejen podtrhne, ale také trochu odlehčí. Salátek z ředkviček a hráškových výhonků je přesně to pravé!

Vydání: 2020/4
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: Pro 6 osob
Doba přípravy: Do 10 minut
P
Salát

Ingredience

    • 4 svazky ředkviček
    • 80 g mraženého hrášku, spařeného
    • 5 hrstí hráškových výhonků

    NA ZÁLIVKU

    • 1 lžíce medu nebo podle chuti
    • 6 lžic olivového oleje
    • citronová šťáva podle chuti
    • sůl a čerstvě mletý pepř

Příprava jídla

1 Prošlehejte ingredience na zálivku. Ředkvičky nakrájejte na tenké plátky, smíchejte v misce s hráškem, výhonky a zálivkou.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Zelené placičky z brokolice a hrášku s jednoduchým dipem

Kapr se šalvějovou omáčkou a citronovou čočkou

Velikonoční nádivka ve slaninovém kabátku

Kuřecí polévka s chřestem a svítkem

Pečený svítek s kerblíkem a zeleným chřestem

Trojctihodná roláda

Bylinkové brambory

Tvarohový krém

Tvarohový beránek

Chlebíčky s velikonoční hrudkou

Vajíčkový salát s ředkvičkami

Vajíčkový salát s kuřetem

Saláty jako stvořené k velikonoční nádivce

Přidat komentář