0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Ředkvičkový salát

Bylinkové brambory a ředkvičkový salát
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Ředkvičkový salát

5 / 5. Počet hodnocení: 2
Do 10 minut Velmi snadné Pro 6 osob

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 941 kcal
Bílkoviny 5 g
Sacharidy 28 g
Tuky 83 g
Vláknina 6 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Masová roláda je jedním slovem vydatná, a proto si zaslouží svěží doprovod, který ji nejen podtrhne, ale také trochu odlehčí. Salátek z ředkviček a hráškových výhonků je přesně to pravé!

Suroviny

ředkvičky 4 svazky
mražený hrášek 80 g
spařený
hráškové výhonky 5 hrstí
Na zálivku
med 1 PL
nebo podle chuti
olivový olej 6 PL
citronová štáva
podle chuti
sůl
pepř
čerstvě mletý

1 Prošlehejte ingredience na zálivku. Ředkvičky nakrájejte na tenké plátky, smíchejte v misce s hráškem, výhonky a zálivkou.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2020/4 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2020/4

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je jádro domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak připravit nejdokonalejší rýžový nákyp
  • Tipy a triky

Jak připravit nejdokonalejší rýžový nákyp

Pomůžeme vám zahnat vzpomínku na nepopulární nákyp ze školní jídelny. Rýžový nákyp podle našeho návodu je krásně vláčný a nadýchaný. Zkrátka takový, že ho klidně můžete servírovat jako dezert, když přijde návštěva. ...

Obchod Apetit