Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Bylinkové brambory a ředkvičkový salát
ZDROJ: Apetit
sdílet:
5/5 Počet hodnocení: 4
Do 10 minut Velmi snadné Pro 6 osob

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 941 kcal
Bílkoviny 5 g
Sacharidy 28 g
Tuky 83 g
Vláknina 6 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Masová roláda je jedním slovem vydatná, a proto si zaslouží svěží doprovod, který ji nejen podtrhne, ale také trochu odlehčí. Salátek z ředkviček a hráškových výhonků je přesně to pravé!

Suroviny

ředkvičky 4 svazky
mražený hrášek 80 g
spařený
hráškové výhonky 5 hrstí
Na zálivku
med 1 PL
nebo podle chuti
olivový olej 6 PL
sůl
pepř
čerstvě mletý

Postup

1

Prošlehejte ingredience na zálivku. Ředkvičky nakrájejte na tenké plátky, smíchejte v misce s hráškem, výhonky a zálivkou.

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2020/4 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2020/4

Apetit magazín

AD
Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny
  • Zajímavosti

Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny

Zmrzlina k létu neodmyslitelně patří, milují ji děti i dospělí. Chladivý kopeček v horkých dnech dokonale osvěží a potěší chuťové buňky. Marks & Spencer si letos opět připravil několik novinek ze světa mraženého osvěžení – a...