1) Ve velké pánvi na oleji krátce orestujeme česnek nakrájený na plátky a feferonku na drobné kousky (pálivost pokrmu lze dále upravit ponecháním nebo odstraněním jadérek).
2) Přidáme očištěné houby (větší překrojíme, menší můžeme ponechat vcelku), osolíme, přikryjeme poklicí a podusíme (stačí cca 8 minut).
3) Souběžně uvaříme těstoviny podle návodu, slijeme (případně trochu vody z nich přidáme k houbám), promícháme se směsí na pánvi a podáváme s nakrájenou pažitkou či zelenou petrželkou.
Suroviny
Porce
4
Suroviny
Porce
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 605.25 kcal
- Bílkoviny 18 g
- Sacharidy 90 g
- Tuky 16.75 g