0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Houbařovy podzimní nudle

Houbařovy podzimní nudle

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut Snadné

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2421 kcal
Bílkoviny 72 g
Sacharidy 360 g
Tuky 67 g
Vláknina 27 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Suroviny

tagliatelle 400 g
lišky 350 g
olivový olej 4 PL
česnek 4
český
feferonky 1 ks
sůl
pažitka
nebo petržel
  1. 1) Ve velké pánvi na oleji krátce orestujeme česnek nakrájený na plátky a feferonku na drobné kousky (pálivost pokrmu lze dále upravit ponecháním nebo odstraněním jadérek).

  2.  

  3. 2) Přidáme očištěné houby (větší překrojíme, menší můžeme ponechat vcelku), osolíme, přikryjeme poklicí a podusíme (stačí cca 8 minut).

  4.  

  5. 3)  Souběžně uvaříme těstoviny podle návodu, slijeme (případně trochu vody z nich přidáme k houbám), promícháme se směsí na pánvi a podáváme s nakrájenou pažitkou či zelenou petrželkou.

Autor: mv

Apetit magazín

Kdo je to someliér, co umí a s čím poradí?
  • Lidé a jídlo

Kdo je to someliér, co umí a s čím poradí?

Someliér (nebo také sommeliér) vám v restauraci servíruje ideální víno k jídlu, které máte před sebou, a nejen to. Čím více budete o roli someliéra vědět, tím lépe budete moci plně využít jeho znalostí a zkušeností, až budete příště...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
549 Kč
357 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč