Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,1 (40x)
29. 11. 2022
Hovězí na pivu s čedarovými knedlíčky
Apetit
Hovězí na pivu s čedarovými knedlíčky
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,1 (40x)

Pokrmy na bázi gulášů jsou pro pomalý hrnec jako stvořené a maso z nich se rozplývá. Doplnili jsme dokonale měkké hovězí na pivu knedlíčky s čedarem, které strukturou připomínají čerstvé houstičky – jsou tudíž dobré i zastudena. Hovězí na pivu s čedarovými knedlíčky z pomalého hrnce si zamilujete stejně jako my.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Na knedlíčky

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 915.5 kcal
  • Bílkoviny 55.25 g
  • Sacharidy 89.25 g
  • Tuky 32.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(40 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2021/11

Sychravé podzimní dny přímo vybízejí k tomu, abychom vařili jídla, která nás zahřejí na těle i na duchu. Přesně takové recepty jsme si pro vás připravili do listopadového čísla Apetitu. Na co se můžete na stránkách nového vydání těšit? Čekají vás poctivé husí hody, voňavá jídla z trouby i z pomalého hrnce, která vás doslova pohladí. Nechybí ani nové dýňové recepty, které budete vařit zas a znova (přísaháme!). Společně se zahřejeme čerstvým zázvorem a život si osladíme vaflemi. Jana Florentýna Zatloukalová vás nechá nahlédnout do své nové kuchařky Merendy v zástěře a šéfcukrář Café Imperial Daniele Combi vás krok za krokem provede přípravou dechberoucího dezertu Caramelia. A kam se vydáme na toulky? Tentokrát do překrásného Švýcarska. Už se těšíte?  Apetit, napsáno s chutí. Listopadové číslo Apetitu je v prodeji od 14. 10.