Hovězí líčka na pivě jsou dokonale šťavnatá a rozplývají se na jazyku. Díky pomalému dušení v tmavém pivu získají bohatou chuť a krásně křehkou konzistenci. Skvělá volba pro milovníky poctivé české kuchyně! Připravte si líčka den předem. Rozležení v omáčce jim jen prospěje.
Suroviny
Pro 4-6 osob
Suroviny
Pro 4-6 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 2366 kcal
- Bílkoviny 100 g
- Sacharidy 205 g
- Tuky 103 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/3
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,2/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2013/3
Nejlepší pizza do mrazákuBoloňská omáčka 3x jinakGurmánský výlet do ItálieHostina z darů mořeFantastické italské dezerty