Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 120 min
4,2 (44x)
16. 12. 2015
Hovězí líčka na pivě
Apetit
Hovězí líčka na pivě
Apetit


Snadné
> 120 min
4,2 (44x)

Hovězí líčka na pivě jsou dokonale šťavnatá a rozplývají se na jazyku. Díky pomalému dušení v tmavém pivu získají bohatou chuť a krásně křehkou konzistenci. Skvělá volba pro milovníky poctivé české kuchyně! Připravte si líčka den předem. Rozležení v omáčce jim jen prospěje.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4-6 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4-6 osob

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2366 kcal
  • Bílkoviny 100 g
  • Sacharidy 205 g
  • Tuky 103 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(44 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/3

Nejlepší pizza do mrazákuBoloňská omáčka 3x jinakGurmánský výlet do ItálieHostina z darů mořeFantastické italské dezerty