Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty s kližkou (hovězí)

Hovězí kližka se nachází na vnitřní straně stehna zvířete. Jedná se výsek předního hovězího, který, když se správně připraví, je mimořádně měkký a lahodný. Kližka je v kulinářském světě ceněna pro svou jemnou texturu, šťavnatost a skvělou chuť.

...

 

  • Hovězí kližka je ideální pro pomalé vaření, jako je dušení, vaření pod tlakem nebo pomalé pečení. Tyto metody umožňují masu zjemnit a rozvinout hlubokou, bohatou chut’.
  • Protože jde o maso složené z mnoha menších svalů, které se hodně pohybují, může být kližka, pokud se nevaří dostatečně dlouho, tuhá.
  • Kližka zároveň obsahuje hodně pojivových tkání, které se dlouhým varem rozpadnou, čím pokrmům dodají skvělou masitou chuť.
  • V české kuchyni se často používá pro tradiční pokrmy, jako jsou guláše nebo omáčky. Kližka je také oblíbená pro svou schopnost absorbovat marinády a omáčky.
  • Kližka je skvělá rozemletá na přípravu burgeru.

Celý popis

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč