Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 20 min
2,9 (18x)
8. 12. 2015
Hovězí pečeně s hořčično-křenovou šťávou


Snadné
< 20 min
2,9 (18x)

Recepty testujeme i tím nejzavrženíhod- nějším způsobem – na dětech. Malí synové naší grafičky Magdy tuhle omáčku prohlásili za nejlepší na světě.


Nezhasínat obrazovku
Pro 4-6 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4-6 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3727 kcal
  • Bílkoviny 294 g
  • Sacharidy 153 g
  • Tuky 179 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 2,9/5

Hodnocení receptu

2,9/5
(18 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/1

Sněhové dezertySuši krok za krokemHorké drinkyNejlepší party pohoštěníRanní vyprošťováky

Související články

20251027_Povidloň_16x9_foto3.jpg

Tento koláč miluje celá rodina: Vyzkoušejte povidloň a 7 možností, jak ho připravit pokaždé jinak

Povidloň je dezert, který se neptá, jestli máte chuť na něco výjimečného – prostě vás dostane. Recept našich babiček znovu kraluje kuchyním a vrací se v plné slávě: s lehkým odpalovaným těstem, krémovým tvarohem a švestkovými povidly, které provoní celý dům. Zapomeňte na složité dorty, tuhle poctivou delikatesu si zamilujete pro její jednoduchost i dokonalou kombinaci chutí.