Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 20 min
3,1 (17x)
8. 12. 2015
Hovězí pečeně s hořčično-křenovou šťávou


Snadné
< 20 min
3,1 (17x)

Recepty testujeme i tím nejzavrženíhod- nějším způsobem – na dětech. Malí synové naší grafičky Magdy tuhle omáčku prohlásili za nejlepší na světě.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4-6 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4-6 osob

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3727 kcal
  • Bílkoviny 294 g
  • Sacharidy 153 g
  • Tuky 179 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,1/5

Hodnocení receptu

3,1/5
(17 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/1

Sněhové dezertySuši krok za krokemHorké drinkyNejlepší party pohoštěníRanní vyprošťováky

Související články

shutterstock_1917416993.jpeg

Arašídové křupky: Retro pochoutka, která chutná stejně už více než čtyřicet let

Arašídové křupky – jednoduchá pochoutka z kukuřičné krupice a arašídů. Toto mlsání se u nás vyrábí už od 70. let minulého století. Křupky byly a jsou k dostání v každé samoobsluze, chroupaly se u televize i na zastávce autobusu, na výletě i během rodinných oslav. A i když se během let objevilo mnoho nových dobrot, tato křupavá klasika zůstává oblíbená dodnes. Děti po arašídových křupkách sahají instinktivně, dospělí z nostalgie.