Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
5,0 (9x)
2. 12. 2016
Bramborové hranolky z trouby & další přílohy ke steaku
Apetit
Bramborové hranolky z trouby & další přílohy ke steaku
Apetit


Velmi snadné
< 20 min
5,0 (9x)

Dokonale připravený steak si žádá dokonalou přílohu – křupavé hranolky z trouby, luxusní kaši anebo na másle opečenou zeleninu. Přílohy můžete libovolně kombinovat s teplými či studenými omáčkami i s bylinkovým máslem. Steak si však můžete dát i jen tak s křupavou bagetou.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Bramborové hranolky z trouby

Smažené bramborové hranolky

Mléčná bramborová kaše

Zelenina na másle

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 4472 kcal
  • Bílkoviny 148 g
  • Sacharidy 503 g
  • Tuky 197 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(9 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2015/11

Podzimní plískanice a mlhy jsou regulérním důvodem k tomu, zůstat doma, zachumlat se do deky a nic nedělat. Povolte si prohlížení časopisů, čtení tlustých románů, poslouchání praskotu v krbu a spoustu dobrého jídla bez výčitek. Anebo pozvěte partu známých a společně si uvařte pohodu...S námi vždycky připravíte steak, jak má být! Správně propečený, krásně šťavnatý a rozplývající se na jazyku. Máme pro vás tipy na nákupy, rady šéfkuchaře i recepty na ideální doprovod – omáčky, přílohy a bylinková másla.V televizi právě běží soutěž MasterChef Česko, ve které amatérští kuchaři plní nejrůznější úkoly a bojují o postup do dalších kol. Jak by to vypadalo, kdyby soutěžili sami porotci? Zadali jsme jim záludný úkol: proměnit klasické české jídlo ve specialitu, která by je poslala rovnou do finále!BONUS: Velká soutěž o zástěry s designem od kuchařských es 

Související články

Hranolky

Domácí jsou nejlepší: bramborové hranolky

Bramborové hranolky zdravě? Vynechte fritézu a rozpalte troubu. V našem receptu používáme na pečení arašídový olej, který příjemně voní a chutná po burských oříšcích. Hojně ho využívá asijská kuchyně, protože snese velmi vysoké teploty, a proto se ideálně hodí ke smažení na pánvi wok nebo ke grilování. Klidně ale použijte olej, který máte doma.