Šéfkuchař Riccardo Lucque vás krok za krokem provede přípravou jednoho z nejtypičtějších italských masových pokrmů. Těšte se na báječně šťavnaté vepřové maso a vypečenou kůrčičku, přesně taková je italská porchetta!
Suroviny
Porce
8
Suroviny
Porce
8
NA BRAMBORY
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 1937.25 kcal
- Bílkoviny 67.75 g
- Sacharidy 25.25 g
- Tuky 172.13 g
Postup přípravy
-
Zdroj: Apetitonline.cz -
Zdroj: Apetitonline.cz -
Zdroj: Apetitonline.cz -
Zdroj: Apetitonline.cz -
Zdroj: Apetitonline.cz -
Zdroj: Apetitonline.cz -
Zdroj: Apetitonline.cz -
Zdroj: Apetitonline.cz -
Zdroj: Apetitonline.cz -
Zdroj: Apetitonline.cz -
Zdroj: Apetitonline.cz -
Zdroj: Apetitonline.cz -
Zdroj: Apetitonline.cz -
Zdroj: Apetitonline.cz -
Zdroj: Apetitonline.cz -
Zdroj: Apetitonline.cz -
Zdroj: Apetitonline.cz
Autor: Redakce, z vydání Apetit Italská porchetta