Nová registrace Zapomenuté heslo

Pro zkušené
> 60 min
4,8 (12x)
6. 7. 2021
Italská porchetta
Apetit
Italská porchetta
Apetit


Pro zkušené
> 60 min
4,8 (12x)

Šéfkuchař Riccardo Lucque vás krok za krokem provede přípravou jednoho z nejtypičtějších italských masových pokrmů. Těšte se na báječně šťavnaté vepřové maso a vypečenou kůrčičku, přesně taková je italská porchetta!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

8

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

8

NA BRAMBORY

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1937.25 kcal
  • Bílkoviny 67.75 g
  • Sacharidy 25.25 g
  • Tuky 172.13 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Italská porchetta - porcování masa - odříznutí žeber
    Zdroj: Apetitonline.cz
  2. Italská porchetta - porcování masa - vyříznutí jemného masa
    Zdroj: Apetitonline.cz
  3. Italská porchetta - porcování masa - vyřezávání libového masa
    Zdroj: Apetitonline.cz
  4. Italská porchetta - porcování masa - odstranění tuku z kůže
    Zdroj: Apetitonline.cz
  5. Italská porchetta - příprava masa - dochucení bylinkami
    Zdroj: Apetitonline.cz
  6. Italská porchetta - příprava masa - nasolení a ochucení masa
    Zdroj: Apetitonline.cz
  7. Italská porchetta - příprava masa - důkladné vmasírovaní koření
    Zdroj: Apetitonline.cz
  8. Italská porchetta - příprava masa - naložení masa
    Zdroj: Apetitonline.cz
  9. Italská porchetta - příprava porchetty - plnění kůže připravenou směsí
    Zdroj: Apetitonline.cz
  10. Italská porchetta - příprava porchetty - děrování kůže
    Zdroj: Apetitonline.cz
  11. Italská porchetta - příprava porchetty - svázání naplněné kůže
    Zdroj: Apetitonline.cz
  12. Italská porchetta - příprava porchetty - vytvoření děr do naplneněné kůže
    Zdroj: Apetitonline.cz
  13. Italská porchetta - příprava porchetty - potírání olejem před pečením
    Zdroj: Apetitonline.cz
  14. Italská porchetta - příprava porchetty - krájení upečeného masa
    Zdroj: Apetitonline.cz
  15. Italská porchetta - příprava přílohy - vaření brambor
    Zdroj: Apetitonline.cz
  16. Italská porchetta - příprava přílohy - ochucení vařených brambor
    Zdroj: Apetitonline.cz
  17. Italská porchetta - příprava přílohy - zapečení brambor
    Zdroj: Apetitonline.cz

Autor: Redakce, z vydání Apetit Italská porchetta

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,8/5

Hodnocení receptu

4,8/5
(12 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Pomalu pečený bůček

Recept je součástí kolekce