Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Broskvový bellini
Broskvový bellini
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Broskvový bellini

5/5 Počet hodnocení: 7
Do 10 minut Velmi snadné 6

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 92 kcal
Bílkoviny 0 g
Sacharidy 20 g
Tuky 0 g
Vláknina 4 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Broskve v bublinkové koupeli

Suroviny

Postup

1

Nařízněte do kříže 2 zralé broskve a na minutu je vložte do vroucí vody. Vyjměte, zchlaďte a stáhněte slupku. Dužninu rozmixujte a rozdělte do šesti vysokých sklenek na šampaňské (tzv. fléten). Dolijte vychlazeným sektem.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2009/7 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2009/7

Apetit magazín

Pavel Berky: Teď jsem kuchař, ale móda mi chybí
  • Lidé a jídlo

Pavel Berky: Teď jsem kuchař, ale móda mi chybí

Pavel Berky každý měsíc testuje jeden z našich receptů, točí k němu postupové video a přidává tipy a triky navíc. Přestože je Pavel uznávaným módním návrhářem, znáte ho spíše ze sociálních sítí jako usměvavého a věčně pozitivního kuchaře. ...