Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
4,8 (12x)
20. 2. 2019
Játrová polévka po čínsku
Apetit
Játrová polévka po čínsku
Apetit


Velmi snadné
< 20 min
4,8 (12x)

Recept na autentickou superjednoduchou a bleskurychlou polévku jsme objevili na internetu a jen mírně ji přizpůsobili českým chutím.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 2 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 2 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1170 kcal
  • Bílkoviny 68 g
  • Sacharidy 182 g
  • Tuky 14 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,8/5

Hodnocení receptu

4,8/5
(12 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2018/2

S únorovým číslem Apetitu vám poslední zimní měsíc uteče jako voda! Příležitostí a důvodů ke zkoušení nových receptů se najde celá řada... S netradičními kousky masa si užijte nezapomenutelný masopust, na Valentýna královsky posnídejte v posteli a masopustní úterý, kterému se v některých zemích přezdívá Pancake day čili palačinkový/lívancový den, si zpříjemněte těmi nejlepšími nápady na palačinky a lívance z celého světa. To však samozřejmě není vše! Vychutnejte si nové recepty s oblíbenými fazolemi, neodolatelné jablečné dezerty či lahodné speciality ze sýra, které vás v zimě zasytí a pohladí po duši. Nezapomeňte také nalistovat další díl naší Cukrárny. Petra Stahlová vás tentokrát naučí opravdovou klasiku – legendární věnečky Paris-Brest. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Vojta Vrtiška na Apetit pikniku

Jeho dorty jsou umělecká díla, on má k narozeninám nejraději čokoládový dort od maminky! Vojta Vrtiška posouvá hranice a šlape na paty Francouzům

Co má společného studium medicíny a pečení dortů, které vypadají jako umělecké dílo? Na první pohled nic, na druhý pohled je to jasné: Vojtu Vrtišku. Vítěz posledního ročníku soutěže Peče celá země studuje medicínu a zároveň vytváří v kuchyni takové skvosty, že nevíte, jestli dřív fotit nebo sahat po lžičce. My jsme mu na Apetit pikniku položili pár otázek.