< 50 min
4,2
Játra na cibulce
< 60 min
4,0
Játra na roštu
< 30 min
4,4
Vepřová játra dušená na cibulce
< 90 min
4,7
Játrová omáčka
> 120 min
4,8
Zabijačkový guláš dušený v troubě
> 60 min
4,1
Bůčková roláda
> 60 min
4,9
Zbojnická pečínka
> 60 min
4,5
Vepřová terina s játry
> 60 min
5,0
Jitrnice čistě z masa
> 60 min
4,4
Vepřový guláš z plece a jater s těstovinami
< 30 min
5,0
Valašské škračky
> 60 min
5,0
Hovězí consommé s játrovými raviolami
< 30 min
4,5
Smažená játra s paprikami
> 60 min
0,0
Terinka z vepřového masa
< 20 min
4,8
Játrová polévka po čínsku
< 30 min
5,0
Játra s křenovo-kmínovou kaší, cibuládou a prosciuttem
> 120 min
5,0
Zabijačkový guláš se špekovými knedlíky s kroupami
Související články
- Šok pro milovníky piva: Co pijí cizinci, když přijedou do Česka? Jenom klasiku nečekejte! Podívejte se na skutečné krále výčepu
- Sypaný jablečný koláč, který voní jako od babičky: Upečete ho za pár minut a s minimem nádobí!
- Zavřeno, nebo otevřeno? Jak to bude 17. listopadu: Vše o otevírací době obchodů a supermarketů
- Stop! Které potraviny mají v kuchyni zákaz? Zjistěte, proč se vyplatí dbát na data spotřeby a dodržovat určitá pravidla při skladování
- Poznejte sladkou chuť whisky: Dokonalé spojení tradice a vytříbené chuti
- Vychutnejte si kouzlo výjimečných okamžiků: Tipy, jak správně párovat plísňové sýry s vínem