Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
5,0 (8x)
20. 2. 2019
Ocásek pečený na pivu
Apetit
Ocásek pečený na pivu
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
5,0 (8x)

Luxusní jídlo z úplně obyčejných surovin obstojí i jako nedělní oběd.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Na lepenici

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2746 kcal
  • Bílkoviny 148 g
  • Sacharidy 370 g
  • Tuky 42 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(8 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2018/2

S únorovým číslem Apetitu vám poslední zimní měsíc uteče jako voda! Příležitostí a důvodů ke zkoušení nových receptů se najde celá řada... S netradičními kousky masa si užijte nezapomenutelný masopust, na Valentýna královsky posnídejte v posteli a masopustní úterý, kterému se v některých zemích přezdívá Pancake day čili palačinkový/lívancový den, si zpříjemněte těmi nejlepšími nápady na palačinky a lívance z celého světa. To však samozřejmě není vše! Vychutnejte si nové recepty s oblíbenými fazolemi, neodolatelné jablečné dezerty či lahodné speciality ze sýra, které vás v zimě zasytí a pohladí po duši. Nezapomeňte také nalistovat další díl naší Cukrárny. Petra Stahlová vás tentokrát naučí opravdovou klasiku – legendární věnečky Paris-Brest. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Pivo historie

Pivní rekordy a kuriozity: Pivo s příchutí pizzy, chrám z milionu lahví a nejsilnější pivo na světě

Pivo spojuje lidi od pradávných sumerských obřadů až po dnešní festivaly. Je to nápoj, který má za sebou bohatou historii a díky ní až neuvěřitelně pestrý soubor tradic i kuriozit. Jaká tajemství skrývají prastaré recepty a proč bylo ve středověku bezpečnější pít pivo místo vody? Vydejte se na cestu plnou překvapení, rekordů a fascinujících příběhů, které pivo doprovázejí.