0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jednoduchá francouzská cibulačka

Jednoduchá francouzská cibulačka

Hodnocení receptu
4.5 / 5. Počet hodnocení: 2
Do 30 minut Velmi snadné

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 920 kcal
Bílkoviny 4 g
Sacharidy 36 g
Tuky 83 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Suroviny

máslo 100 g
cibule 4 ks
vývar
sýr
pečivo

Postup

1

Rozpustíme máslo v hrnci, přidáme nakrájenou cibuli na kolečka.

2

Vaříme 15 minut. Poté do hrnce přilijeme rozpuštěný vývar ve vodě. Necháme vařit 20 minut. Sýr nastrouháme na struhadle a 2/3 přidáme do hrnce.

3

Pečivo opečeme v troubě (cca 10 minut). Až se polévka dovaří, nandáme do misky a přidáme pečivo posypané sýrem. Dobrou chuť! :)

Foto: Commons.Wikimedia.org

Autor: cacao

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle
  • Tipy redakce

Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle

Máme pro vás efektní recepty na jídla, která si můžete vzít s sebou do práce. Co je na nich nejlepší? Nevyžadují žádné zdlouhavé vaření předem, jednoduše navrstvíte vybrané suroviny a celou přípravu dokončíte, až v práci dostanete hlad. ...
Jak připravit pravé italské tiramisu?
  • Tipy a triky

Jak připravit pravé italské tiramisu?

Připravte si domácí tiramisu jako z italské cukrárny: lehké, smetanově krémové, vonící kávou… Podělíme se s vámi o rady, tipy i recepty, aby vás svou chutí autentický a božský dezert přenesl až do Itálie. ...

Obchod Apetit