Stále častěji se jehněčí kotlety objevují v obchodech, tak lákavé nabídky využijte! Je to křehké maso s charakteristickou chutí a s česnekem si náramně rozumí. Recept na jehněčí kotlety nevyžaduje mnoho ingrediencí, připravíte je do hodiny a marinování kotletám nadodá lahodnou bylinkovou chuť.
Suroviny
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 641 kcal
- Bílkoviny 32 g
- Sacharidy 1.5 g
- Tuky 56 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,8/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2007/4
Duben 2007