Chystáte velikonoční hostinu? Jehněčí kýta je tou správnou volbou. Skvěle ji doplní brambory boulangère, které jsou gratinované, podobně jako brambory dauphinoise. Ty se ale připravují ve smetaně, boulangère ve vývaru. Efektní jídlo, které je i praktické: maso a příloha se pečou najednou. Budete mít tedy více času na přípravdu dalších chodů...
Suroviny
Porce
Suroviny
Porce
Na omáčku
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 460.5 kcal
- Bílkoviny 12.17 g
- Sacharidy 61.67 g
- Tuky 12.83 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2021/4
Jaro je tu! Dubnový Apetit na váš stůl přinese pestré svěží barvy i rozmanité chutě. Nalaďte se s novým číslem, které je v prodeji už od 11. 3., na jarní notu i na blížící se Velikonoce. Těšit se můžete na staročeské sváteční recepty i netradiční velikonoční dezerty, vejce ve všech podobách, oblíbené pomazánky, jemné jehněčí maso, svěží ředkvičky, lehké rodinné večeře a mnoho další lahodné inspirace. Apetit, napsáno s chutí.