Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
5,0 (5x)
5. 4. 2022
Jehněčí kýta s bramborami boulangère
Olive Magazine/Immediate Media
Jehněčí kýta s bramborami boulangère
Olive Magazine/Immediate Media


Snadné
> 60 min
5,0 (5x)

Chystáte velikonoční hostinu? Jehněčí kýta je tou správnou volbou. Skvěle ji doplní brambory boulangère, které jsou gratinované, podobně jako brambory dauphinoise. Ty se ale připravují ve smetaně, boulangère ve vývaru. Efektní jídlo, které je i praktické: maso a příloha se pečou najednou. Budete mít tedy více času na přípravdu dalších chodů...


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

6

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

6

Na omáčku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 460.5 kcal
  • Bílkoviny 12.17 g
  • Sacharidy 61.67 g
  • Tuky 12.83 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(5 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2021/4

Jaro je tu! Dubnový Apetit na váš stůl přinese pestré svěží barvy i rozmanité chutě. Nalaďte se s novým číslem, které je v prodeji už od 11. 3., na jarní notu i na blížící se Velikonoce. Těšit se můžete na staročeské sváteční recepty i netradiční velikonoční dezerty, vejce ve všech podobách, oblíbené pomazánky, jemné jehněčí maso, svěží ředkvičky, lehké rodinné večeře a mnoho další lahodné inspirace. Apetit, napsáno s chutí.