„Naše rodinné stříbro, recept předávaný z generace na generaci. Když jsem vánoční cukroví celá roztetelená přinesla ochutnat do redakce, artdirektorka Pavla zajásala – to jsou přece slavné půlměsíčky jejich rodiny. A teď už i vaší! A mezi námi: recept je ze Sandtnerky – jen nepatří mezi notoricky známé,“ prozradila Šárka Hamanová.
Suroviny
celý plech
Suroviny
celý plech
Na polevu
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 3158 kcal
- Bílkoviny 61 g
- Sacharidy 392 g
- Tuky 141 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/12
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,6/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2010/12
Cukroví pro rok 2010Delikátní foie gras3× vánoční menuDárečky z kuchyně