Podávejte jako součást brunche v doprovodu pošírovaných (ztracených) vajec anebo nalámejte do misky a chroupejte k pivu.
Suroviny
Na 12 plátků
Suroviny
Na 12 plátků
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 3801 kcal
- Bílkoviny 505 g
- Sacharidy 25 g
- Tuky 181 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2020/2
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2020/2
V únorovém Apetitu jsme se vydali na hory. Připravili jsme vám ochutnávku receptů z alpských sjezdovek od Německa přes Rakousko, Švýcarsko a Francii až po Itálii a v Krkonoších jsme navštívili jeden z nejvýše položených pivovarů u nás. Zimní náladu jsme si zachovali i v nedělním menu, které se nese v duchu rozmařilého masopustního hodování. Do učení nás tentokrát vzal šéfkuchař Vinohradského parlamentu, Jan Pípal, a podělil se s námi o recept na nevšední plněné knedlíky s koprovou omáčkou. Odlehčit vydatná jídla nám pomohou recepty na saláty ze zimní zeleniny. Svátek zamilovaných oslavíme vylepšenou verzí nesmrtelného poháru Horká láska. Apetit, napsáno s chutí.