2020/2
13.01.2020

2020/2
13.01.2020
Obsah vydání
V únorovém Apetitu jsme se vydali na hory. Připravili jsme vám ochutnávku receptů z alpských sjezdovek od Německa přes Rakousko, Švýcarsko a Francii až po Itálii a v Krkonoších jsme navštívili jeden z nejvýše položených pivovarů u nás. Zimní náladu jsme si zachovali i v nedělním menu, které se nese v duchu rozmařilého masopustního hodování. Do učení nás tentokrát vzal šéfkuchař Vinohradského parlamentu, Jan Pípal, a podělil se s námi o recept na nevšední plněné knedlíky s koprovou omáčkou. Odlehčit vydatná jídla nám pomohou recepty na saláty ze zimní zeleniny. Svátek zamilovaných oslavíme vylepšenou verzí nesmrtelného poháru Horká láska.
Apetit, napsáno s chutí.

< 90 min
3,4

< 60 min
3,2

< 60 min
3,6

< 20 min
4,0

> 60 min
4,1

> 60 min
4,0

< 30 min
5,0

< 60 min
5,0

< 30 min
5,0

< 60 min
5,0

> 60 min
5,0

< 20 min
4,4

< 20 min
3,7

< 20 min
5,0

> 60 min
4,1

< 20 min
4,4

> 60 min
0,0

< 45 min
4,1

< 30 min
4,0

< 30 min
5,0

< 60 min
5,0

> 60 min
5,0

< 60 min
5,0

< 60 min
4,4

< 20 min
3,8

< 60 min
0,0

< 30 min
4,0

< 30 min
4,1

< 90 min
3,9

< 20 min
0,0

< 30 min
0,0

< 10 min
5,0

> 60 min
0,0

< 30 min
4,7

< 30 min
0,0

< 10 min
5,0

> 120 min
3,5

< 20 min
1,7