Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
5,0 (6x)
4. 3. 2016
Klínky ledového salátu s rafinovanou zálivkou
Apetit
Klínky ledového salátu s rafinovanou zálivkou
Apetit


Velmi snadné
< 20 min
5,0 (6x)

Ledový salát byl vyšlechtěn počátkem 20. století ve Spojených státech a je dodnes oblíbený především díky své schopnosti udržet si křupavost i dlouho po nakrájení. K dokonalosti mu pak stačí svěží zálivka!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob

Na zálivku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 4334 kcal
  • Bílkoviny 307 g
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 345 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(6 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2015/3

Než přijde jaro, máme pro vás lahůdky pro radost i pro zdraví. Skvělé ryby na másle, recepty s masem i bez masa a také svěží saláty.Zakouzlíme s čajem, který umí dochutit jídlo stejně jako koření.Myslíme i na sladkomilné. Objevte s námi ty nejlepší skandinávské dezerty. Mandlový dort s máslovým krémem a griliášem vás dostane stejně jako nás v redakci.V březnovém Apetitu vám také nabízíme malou ukázku z připravované kuchařky Rýže a spoustu dalších receptů, na kterých si pochutnáte.