Ledový salát byl vyšlechtěn počátkem 20. století ve Spojených státech a je dodnes oblíbený především díky své schopnosti udržet si křupavost i dlouho po nakrájení. K dokonalosti mu pak stačí svěží zálivka!
Suroviny
Pro 6 osob
Suroviny
Pro 6 osob
Na zálivku
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 4334 kcal
- Bílkoviny 307 g
- Sacharidy 9 g
- Tuky 345 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/3
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2015/3
Než přijde jaro, máme pro vás lahůdky pro radost i pro zdraví. Skvělé ryby na másle, recepty s masem i bez masa a také svěží saláty.Zakouzlíme s čajem, který umí dochutit jídlo stejně jako koření.Myslíme i na sladkomilné. Objevte s námi ty nejlepší skandinávské dezerty. Mandlový dort s máslovým krémem a griliášem vás dostane stejně jako nás v redakci.V březnovém Apetitu vám také nabízíme malou ukázku z připravované kuchařky Rýže a spoustu dalších receptů, na kterých si pochutnáte.