Salát Waldorf poprvé připravil roku 1893 vrchní číšník newyorského hotelu Waldorf Astoria a dnes je tento recept už absolutní klasika! Waldorfský salát je neskutečně jednoduchý a především plný vitamínů. Připravuje se z plátků jablek, řapíkatého celeru a vlašských ořechů.
Suroviny
2
Suroviny
2
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 405 kcal
- Bílkoviny 3 g
- Sacharidy 19.5 g
- Tuky 34.5 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/9
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2007/9
Září 2007