Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
4,1 (41x)
4. 5. 2016
Salát Waldorf
Apetit
Salát Waldorf
Apetit


Velmi snadné
< 20 min
4,1 (41x)

Salát Waldorf poprvé připravil roku 1893 vrchní číšník newyorského hotelu Waldorf Astoria a dnes je tento recept už absolutní klasika! Waldorfský salát je neskutečně jednoduchý a především plný vitamínů. Připravuje se z plátků jablek, řapíkatého celeru a vlašských ořechů.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 405 kcal
  • Bílkoviny 3 g
  • Sacharidy 19.5 g
  • Tuky 34.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(41 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Caesar salát s krutony

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/9

Září 2007

Související články

raphael-nogueira

Příběhy tří slavných salátů: Waldorf, Niçoise a Caesar

Když si připravit salát, tak světově. Znáte proslulé saláty, které můžete vychutnat po celém světě? Jejich věhlas je stejně rozšířený jako jejich varianty. Možná vás překvapí, že obyčejný salát dokáže vzbudit vášnivé i nenávistné debaty, dá vzniknout společnosti chránící jeho původní recepturu nebo rozkmotří italskou rodinu.