Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept
Soutěž
s Philadelphia

Kokosový cheesecake s bílou čokoládou

Popis receptu: 

Spojení kokosu a bílé čokolády je luxusní.

Autor: Monika Hodanová
Hodnocení:
59 (hlasů)
Náročnost: Snadné
Počet porcí: 16 ks
Doba přípravy: Více než hodinu

Ingredience

    1,5 hrnku (250 ml) rozmixovaných sušenek nebo piškotů

    8 polévkových lžic změklého másla

    500g krémového sýra Philadelphia

    700g mascarpone nebo tučného tvarohu

    1,5 hrnku strouhané bílé čokolády

    3/4 hrnku kokosového mléka

    5 vajec

    3/4 hrnku strouhaného sušeného kokosu

    1 hrnek cukr krupice

Příprava jídla

Předehřejte troubu na 150 stupňů.

Formu o průměru 24 cm si vyložím pečícím papírem.

Sušenky promíchám s máslem a vtlačím je na dno formy.

 

Do velké mísy si dám: Krémový sýr, mascarpone, vejce, cukr, kokos, kokosové mléko a bílou čokoládu - promíchám do jemné hladké konzistence a naliji na korpus ze sušenek a másla.

Dám do trouby a peču 60 minut.

Nechám vychladnout ve zavřené troubě, oříznu cheesecake z ráfku a do druhého dne jej dám do ledničky.

Před podáváním posypu jemně kokosem a můžeme si pochutnávat ♥

REKLAMA

Přidat komentář