Litujeme, k návštěvě tohoto webu musíte povolit JavaScript.

Kokosový cheesecake s bílou čokoládou

Kokosový cheesecake s bílou čokoládou

Hodnocení receptu
Průměr: 4.4 ()
Více než hodinu Snadné

Suroviny

1,5 hrnku (250 ml) rozmixovaných sušenek nebo piškotů

8 polévkových lžic změklého másla

500g krémového sýra Philadelphia

700g mascarpone nebo tučného tvarohu

1,5 hrnku strouhané bílé čokolády

3/4 hrnku kokosového mléka

5 vajec

3/4 hrnku strouhaného sušeného kokosu

1 hrnek cukr krupice

Předehřejte troubu na 150 stupňů.

Formu o průměru 24 cm si vyložím pečícím papírem.

Sušenky promíchám s máslem a vtlačím je na dno formy.

 

Do velké mísy si dám: Krémový sýr, mascarpone, vejce, cukr, kokos, kokosové mléko a bílou čokoládu - promíchám do jemné hladké konzistence a naliji na korpus ze sušenek a másla.

Dám do trouby a peču 60 minut.

Nechám vychladnout ve zavřené troubě, oříznu cheesecake z ráfku a do druhého dne jej dám do ledničky.

Před podáváním posypu jemně kokosem a můžeme si pochutnávat ♥

Autor: vikulda

Apetit magazín

Proč jíst para ořechy a jak prospívají našemu tělu?
  • Jak na to

Proč jíst para ořechy a jak prospívají našemu tělu?

Matkeřským stromem brazilských para ořechů je juvie ztepilá. Roste v dalekých deštných pralesích jižní Ameriky. Velká exotická jádra bývají součástí ořechových a ovocných směsí. Para ořechy jsou bohaté na zdraví prospěšné látky. Kolik...
Jak poznat pravý parmazán a jak se vyrábí?
  • Tipy a triky

Jak poznat pravý parmazán a jak se vyrábí?

Historie parmazánu se začala psát už ve středověku, kdy tamní mniši hledali způsob, jak co nejdéle uchovat mléko. Dnes je tento sýr nejvýznamnějším obchodním artiklem celé Itálie. Zároveň patří mezi nejpřísněji sledované zboží, které se...

Obchod Apetit