Bazalka a jahody se k sobě báječně hodí! Tento koláč je ultrasnadný a z naprosto běžných surovin. Jahodový cheesecake s bazalkovým cukrem není možná tradiční kombinace, ale rozhodně stojí za vyzkoušení. Recept na pečený cheesecake si rozhodně poznamenejte, protože až přijde jahodová sezóna, nebudete zaskočeni.
Suroviny
Na 8-10 řezů
Suroviny
Na 8-10 řezů
Na jahody
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 6760 kcal
- Bílkoviny 204 g
- Sacharidy 600 g
- Tuky 380 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/6
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2013/6
Dezerty z jahodGrilované kuře podle Zdeňka PohlreichaJóóó, třešně zrály...Piknik s Apetitem