Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,1 (212x)
18. 7. 2017
Cheesecake s jahodami a bazalkovým cukrem
Apetit
Cheesecake s jahodami a bazalkovým cukrem
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,1 (212x)

Bazalka a jahody se k sobě báječně hodí! Tento koláč je ultrasnadný a z naprosto běžných surovin. Jahodový cheesecake s bazalkovým cukrem není možná tradiční kombinace, ale rozhodně stojí za vyzkoušení. Recept na pečený cheesecake si rozhodně poznamenejte, protože až přijde jahodová sezóna, nebudete zaskočeni.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 8-10 řezů

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 8-10 řezů

Na jahody

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 6760 kcal
  • Bílkoviny 204 g
  • Sacharidy 600 g
  • Tuky 380 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(212 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Nepečený jahodový cheesecake

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/6

Dezerty z jahodGrilované kuře podle Zdeňka PohlreichaJóóó, třešně zrály...Piknik s Apetitem