Nová registrace Zapomenuté heslo

< 60 min
0,0 (0x)
16. 2. 2017
Kotopoulo Tiganito Marinato
Kotopoulo Tiganito Marinato


< 60 min
0,0 (0x)

Kuře osušíme a naporcujeme na menší kousky. Smícháme olivový olej smícháme s citronovou šťávou, vínem, česnekem, cibulí, bobkovým listem, nadrceným jalovcem a koriandrem a trochou pepře. Metličkou marinádu prošleháme a vložíme kousky kuřete. Naložené maso necháme v lednici odležet minimálně dvě hodiny, ideálně přes noc.

Poté maso lehce osušíme, osolíme a obalíme v mouce. Kousky smažíme postupně v rozpáleném olejy ze všech stran do zlatova.

Podáváme s petrželí rychle protaženou rozpáleným olejem.

(FD 2017/3)


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

6

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

6

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 858.17 kcal
  • Bílkoviny 62.33 g
  • Sacharidy 101.33 g
  • Tuky 19.17 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt