Karolína Leitnerová, která pro Apetit tvoří styling jídla, tvrdí, že ač je klasicky pečené kuře snadné, vůbec nemusí být obyčejné... Pokrokové kuře voní česnekem a bylinkami.
Suroviny
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 612.75 kcal
- Bílkoviny 17.25 g
- Sacharidy 99.5 g
- Tuky 13.75 g
Postup přípravy
- 28x pečené kuře: Máme pro vás ověřené recepty pro každý den. Upečte ho s fazolemi a chorizem nebo na citronu 3 tipy, co se zbylým kuřetem
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,3/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2004/4
Duben 2004