Na jídelních lístcích dobrých restaurací už se s krevetovým koktejlem nejspíš nesetkáte a přitom ještě před pár desetiletími patřil k oblíbeným předkrmům s nádechem luxusu. Přiznáváme ale, že pro nás krevetový koktejl – v domácí variantě – neztratil své kouzlo. Naše verze vychází z britských receptů a z toho, jak si ho vybavujeme z dávných dob.
Suroviny
Pro 4–6 osob
Suroviny
Pro 4–6 osob
Na koktejlovou omáčkou
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 708 kcal
- Bílkoviny 52 g
- Sacharidy 13 g
- Tuky 47 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/1
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,8/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2022/1
Oslavte s Apetitem, který vychází už 16. 12., závěr roku a vkročte do toho nového s chutí a optimismem. Silvestr bez chlebíčků s nejlepšími pomazánkami na světě? Ani náhodou! Máme pro vás hned sedm receptů a k tomu i jeden na domácí veku. A pokud přece jenom toužíte po větším luxusu, připravte si krevetový koktejl, rozpečený sýr nebo slavnostní novoroční pečínku. Jestli prahnete spíše po exotice, máme pro vás recepty na božské suši. Nechybí ani dechberoucí sladká tečka v podobě hravých pohárů a světových dezertů. Zajímá vás, jaký bude gastronomický rok 2022? Nové trendy jsme probrali s šéfkuchaři a výsledkem jsou recepty, které budete chtít do jednoho ochutnat. V lednovém Apetitu najdete také praktický kalendář zeleniny a ovoce a přehledný rejstřík všech receptů roku 2021. Apetit, napsáno s chutí.