Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
5,0 (9x)
8. 8. 2020
Křupavé brambory s vejci z bistra
Olive Magazine/Immediate Media
Křupavé brambory s vejci z bistra
Olive Magazine/Immediate Media


Velmi snadné
< 20 min
5,0 (9x)

Vejce nejsou zdaleka záležitostí jen snídaní. Přesvědčte se!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 2 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 2 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2482 kcal
  • Bílkoviny 230 g
  • Sacharidy 77 g
  • Tuky 132 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2019/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(9 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2019/2

Za dveřmi je masopust a s ním i zabijačkové hody. Nemáte-li možnost ani chuť zpracovávat doma celé prase, v únorovém čísle Apetitu najdete recepty na zabijačkové pochoutky ze surovin, které si běžně koupíte v řeznictví. Pokud vepřovému příliš neholdujete, ale přesto byste si v chladném počasí dali rádi něco pořádného, vyzkoušejte jednu ze sytých polévek, která bohatě poslouží i jako hlavní chod. Další inspiraci pro vydatná jídla jsme našli u alpských horalů, protože polévka, špecle i toust jsou vždycky lepší se spoustou sýra! Jestli už vás zima unavuje, zažeňte ji jedním z voňavých jídel oplývajících Tisícem a jednou chutí Orientu. Anebo se vrhněte do růžového opojení s pěti sladce zamilovanými dezerty. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Kopřivová spanakopita

Objevte spanakopitu, koláč, který si Řekové pečou po celé generace – vyzkoušejte ho i vy

Spanakopita: slaný koláč z tenkého těsta, špenátu, fety a bylinek. Upéct jej můžete jako malé plněné šátečky, závin nebo koláč na plech – podle toho, kolik máte času a na co máte zrovna chuť a náladu. Připravíte ji dopředu, bude vám chutnat teplá i studená a servírovat ji můžete nejen jako hlavní chod, ale i jako svačinu nebo neobvyklé pohoštění. Je to zkrátka koláč, který se vám umí přizpůsobit.