Zapékané brambory se dočkaly mnoha verzí. V té naší odpadá předváření, takže výsledek je plný chuti; navíc jsme dali přednost vajíčkům vyšlehaným se smetanou. Recept na francouzské brambory je až neuvěřitelně jednoduchý a troufáme si tvrdit, že ho zvládnou i naprostí začátečníci. Není čeho se bát, omyjete nové brambory, nažhavte Remosku a vrhněte se do příprav. Zapečené brambory se slaninou a smetanou jsou lahůdka, kterou si zamilujete.
Suroviny
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 599.5 kcal
- Bílkoviny 25 g
- Sacharidy 52.25 g
- Tuky 31.5 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2007/4
Duben 2007