Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,0 (188x)
5. 5. 2016
Francouzské brambory
Apetit
Francouzské brambory
Apetit


Snadné
< 60 min
4,0 (188x)

Zapékané brambory se dočkaly mnoha verzí. V té naší odpadá předváření, takže výsledek je plný chuti; navíc jsme dali přednost vajíčkům vyšlehaným se smetanou. Recept na francouzské brambory je až neuvěřitelně jednoduchý a troufáme si tvrdit, že ho zvládnou i naprostí začátečníci. Není čeho se bát, omyjete nové brambory, nažhavte Remosku a vrhněte se do příprav. Zapečené brambory se slaninou a smetanou jsou lahůdka, kterou si zamilujete.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 599.5 kcal
  • Bílkoviny 25 g
  • Sacharidy 52.25 g
  • Tuky 31.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(188 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Francouzské brambory podle Pohlreicha

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/4

Duben 2007