2019/2
11.01.2019

2019/2
11.01.2019
Obsah vydání
Za dveřmi je masopust a s ním i zabijačkové hody. Nemáte-li možnost ani chuť zpracovávat doma celé prase, v únorovém čísle Apetitu najdete recepty na zabijačkové pochoutky ze surovin, které si běžně koupíte v řeznictví. Pokud vepřovému příliš neholdujete, ale přesto byste si v chladném počasí dali rádi něco pořádného, vyzkoušejte jednu ze sytých polévek, která bohatě poslouží i jako hlavní chod. Další inspiraci pro vydatná jídla jsme našli u alpských horalů, protože polévka, špecle i toust jsou vždycky lepší se spoustou sýra!
Jestli už vás zima unavuje, zažeňte ji jedním z voňavých jídel oplývajících Tisícem a jednou chutí Orientu. Anebo se vrhněte do růžového opojení s pěti sladce zamilovanými dezerty.
Apetit, napsáno s chutí.

< 10 min
5,0

< 60 min
5,0

< 20 min
5,0

< 30 min
4,2

< 10 min
5,0

> 60 min
5,0

< 20 min
5,0

< 20 min
5,0

< 20 min
4,7

< 20 min
3,9

< 60 min
5,0

< 30 min
5,0

< 10 min
4,7

< 10 min
5,0

< 20 min
5,0

< 60 min
4,4

< 10 min
4,1

< 60 min
4,6

> 60 min
5,0

> 60 min
4,8

< 60 min
4,1

< 20 min
4,5

< 60 min
3,6

< 60 min
2,0

< 10 min
3,9

> 60 min
4,1

< 60 min
3,7

< 30 min
5,0

< 30 min
5,0

< 75 min
4,0

> 60 min
4,4

> 60 min
4,4

< 20 min
4,2

< 20 min
4,6

< 60 min
4,2

> 60 min
4,8

< 60 min
0,0