Pečené kuře je naše nekorunované národní jídlo. Zkuste se tentokrát inspirovat Středomořím a připravit kuře na citronu! Voňavé citronové kuře podávejte s bramborami, dušenou rýží nebo třeba jen plátky čerstvého bílého pečiva. Až tohoto drůbežího krasavce ochutnáte, možná se už jen těžko budete vracet k tradičnímu pečenému kuřeti.
Suroviny
Suroviny
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 1267 kcal
- Bílkoviny 201 g
- Sacharidy 29 g
- Tuky 30 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/8
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2008/8
Srpen 2008