Rychlá, ale hlavně chutná večeře uprostřed týdne. Ideální na elektrickém konktaktním grilu Tefal OptiGrill+ XL. Vychutnáte si lehkou, a přitom originální večeři.
Postup
Bylinky nasekáme najemno, smícháme s máslem a utřeným česnekem se solí. Bylinkové máslo vložíme pod kůži prsou. Prsa opepříme a potřeme olejem. Vložíme do rozpáleného grilu Tefal OptiGrill+ XL na program drůbež a pečeme.
Tefal OptiGrill+ XL na program zeleniny a grilujeme doměkka. Osolíme a opepříme růžovým pepřem. Šalotku nakrájíme najemno, vložíme do rendlíku, zalijeme vínem a redukujeme asi na 1/5.
Po upečení necháme odpočinout asi 5 minut na teplém místě a osolíme. Chřest vložíme do griluPoté zašleháme máslo a výpek z kuřete. Případně dosolíme.
TEFAL OPTIGRILL+ XL S elektrickým kontaktním grilem můžete grilovat po celý rok! Senzory měří tloušťku masa, takže steak nebo grilovaná ryba budou vždy přesně podle vašich představ. Displej mění barvu, zobrazuje fáze přípravy a upozorňuje zvukovým signálem na přesný stav grilování. Grilovací plošky jsou vybavené nepřilnavým povrchem, takže čištění půjde samo!