Nová registrace Zapomenuté heslo

Pro zkušené
> 60 min
5,0 (4x)
6. 2. 2017
Supreme z perličky s lasagnemi a žampiony
Apetit
Supreme z perličky s lasagnemi a žampiony
Apetit


Pro zkušené
> 60 min
5,0 (4x)

„Láska je pro mě čistá a upřímná, tak jsem jako hlavní chod zvolil perličku, protože je taky taková. Musíte si s ní ale dát práci a vaření si naplánovat, tohle jídlo nejde odbýt. Tomu druhému tak opravdu dokážete, jak moc vám na něm záleží,“ vysvětluje vznik svého valentýnského menu Roman Kotlář. 


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 2 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 2 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 4035 kcal
  • Bílkoviny 127 g
  • Sacharidy 391 g
  • Tuky 181 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2016/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(4 hlasy)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2016/2

Neustálé přechody mezi teplem a zimou jsou jako šité na míru nejrůznějším bacilům a virům. Přineseme vám 63 receptů, které skvěle fungují proti zimě a dokonale zahřejí. Ať už vás Valentýn plní euforií nebo vás nechává zcela chladnými, Valentýnské menu, které pro vás připravili finalisté soutěže Masterchef, vás zcela nadchne! Masopust je tu a my pro vás máme recept na nejlepší koblihy na světě od osoby nejpovolanější, blogerky Maškrtnice. Přeneseme se do malebného francouzského bistra a vyzkoušíme ty nejlepší recepty autorky Anne-Katrin Weber.