Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
4,5 (52x)
18. 7. 2014
Lečo de luxe
Apetit
Lečo de luxe
Apetit


Snadné
< 30 min
4,5 (52x)

Jak využít rajčata ze zahrádky? Jednou z možností je uvařit si k večeři nebo obědu českou klasiku - lečo! Výhodou je, že nepotřebujete naprosto přesný recept a podle chuti můžete se surovinami libovolně experimentovat, tak jako my. A přesně z takového pokusu vzniklo lečo de luxe, které lehce zavání Itálií. Pro italskou kuchyni jsou rajčata naprosto nepostradatelná, ale chuťově povýší i klasické české lečo.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 368 kcal
  • Bílkoviny 22 g
  • Sacharidy 10.75 g
  • Tuky 24.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(52 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Grilovaná zelenina z trouby

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/5

Květen 2007

Související články

Knelíky s vajíčkem

Jídla našeho dětství: Svezte se na vlně nostalgie

Jsou jídla, která nám okamžitě přináší pocit nostalgie. Většina lidí se shodne na kuřeti na paprice, knedlících s vejcem nebo buchtičkách se šodó (či s vanilkovým krémem). Taková játra na cibulce, krupicová kaše a rýžový nákyp už vyvolávají ve společnosti kontroverzi. Ne všichni na ně totiž vzpomínají s láskou. Ať už jste tým jedna nebo dvě, pojďte se s námi svézt na vlně retra.