0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Mafalde s rybím tartarem

Mafalde s rybím tartarem
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Mafalde s rybím tartarem

5/5 Počet hodnocení: 1
Do 30 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2281 kcal
Bílkoviny 113 g
Sacharidy 186 g
Tuky 117 g
Vláknina 27 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Protože se v této úpravě těstovin používá syrové rybí maso, kupte opravdu kvalitní, čerstvou rybu z ověřeného zdroje.

Suroviny

halibut 350 g
filet, na kostičky
limetová šťáva
ze dvou limet
sůl
pepř
čerstvě mletý
rajče 300 g
pokrájená
jarní cibulka 2 ks
nasekané
olivový olej panenský 6 PL
bazalka 1 hrst
čerstvá
oregano 1 PL
čerstvé
těstoviny 320 g
mafalda, uvařené al dente

1 Filety halibuta (350 g) nakrájejte na kostičky, promíchejte se šťávou ze 2 limet, osolte, opepřete a nechte 30 minut marinovat. Pak smíchejte s 300 g pokrájených rajčat bez slupky, 2 nasekanými jarními cibulkami, 6 lžícemi panenského olivového oleje, hrstí čerstvé bazalky a lžičkou čerstvého oregana.

2 Dokořeňte a promíchejte s těstovinami mafalda.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2010/7 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2010/7

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč