Protože se v této úpravě těstovin používá syrové rybí maso, kupte opravdu kvalitní, čerstvou rybu z ověřeného zdroje.
Suroviny
halibut
350
g
filet, na kostičky
limetová šťáva
ze dvou limet
sůl
pepř
čerstvě mletý
rajče
300
g
pokrájená
jarní cibulka
2
ks
nasekané
olivový olej panenský
6
PL
bazalka
1
hrst
čerstvá
oregano
1
PL
čerstvé
těstoviny
320
g
mafalda, uvařené al dente
Postup
1
Filety halibuta (350 g) nakrájejte na kostičky, promíchejte se šťávou ze 2 limet, osolte, opepřete a nechte 30 minut marinovat. Pak smíchejte s 300 g pokrájených rajčat bez slupky, 2 nasekanými jarními cibulkami, 6 lžícemi panenského olivového oleje, hrstí čerstvé bazalky a lžičkou čerstvého oregana.
2
Dokořeňte a promíchejte s těstovinami mafalda.