Bylinky, kam se podíváš! Přidali jsme je do samotných koulí, které jsme odlehčili mangoldem, a navíc z nich udělali skvělou salsu. Je to svěží, čerstvé, voňavé, plné chuti a neskutečně jedlé. S bramborovou kaší přesně splňují to, čemu se říká ‚comfort food‘.
Suroviny
Postup
Na omáčku chimichurri dejte všechny ingredience do robotu a rozmixujte je na pastu, podle potřeby dochuťte solí nebo zřeďte olejem. Přendejte do misky a mísu od robotu nemyjte.
Česnek, cibulku, petržel, mangold, chilli, oregano a sůl rozsekejte v robotu nadrobno. Přidejte mleté maso, vejce a pár pulzy promíchejte. Vyjměte a propracujte směs ručně. Vytvořte koule a v rozpálené pánvi je opečte dozlatova. Podávejte s bramborovou kaší, přelité omáčkou chimichurri.