Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Marocké koření

Zatím nehodnoceno
Do 10 minut Velmi snadné

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 295 kcal
Bílkoviny 12 g
Sacharidy 31 g
Tuky 12 g
Vláknina 10 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Vytvořte si vlastní aromatickou směs.  K jehněčímu pasuje dokonale.

Související recepty

Suroviny

tymián ½ PL
sezamová semínka ½ PL
kardamom ½ PL
mletý
koriandr čerstvý 1 PL
anýz 1 PL
fenyklová semínka 1 PL
římský kmín 1 PL
pepř ¼ PL
celý
kajenský pepř ¼ PL

Postup

1

Koření rozdrťte v hmoždíři. Použijte na kotlety, zbytek uchovejte ve vzduchotěsné dóze. Podobnou, už hotovou směs můžete i koupit v orientálních obchodech nebo ve specializovaných prodejnách s kořením.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2009/4 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2009/4

Apetit magazín

Hladinka, šnyt nebo mlíko? Američané se učí pít pivo jako Češi
  • Zajímavosti

Hladinka, šnyt nebo mlíko? Američané se učí pít pivo jako Češi

Místo zlatavého ležáku sklenice pěny – Američani šílí po českém mlíku! Zatímco dříve by hosté za oceánem takový „špatně natočený“ půllitr okamžitě vraceli na výčep, dnes se z něj stal vyhledávaný zážitek. Jak si tradiční české čepování piva...