Za dvacet minut jíte! Vtipné kombinace. Spousta zeleniny.
Suroviny
½
PL
slunečnicový olelj
350
g
jehněčí lze nahradit vepřovou panenkou, na plátky
paprika červená
1
ks
bez semínek, jemně nakrájená
kari koření
1
ČL
chilli paprička
1
ks
zelená, bez semínek, na kolečka
zázvor (čerstvý)
oloupaný, nastrouhaný, čerstvý
rýže dlouhozrnná
250
g
vařená
cizrna
400
g
konzerva, scezená
koriandr čerstvý
1
svazek
1. Olej zahřejte v kastrolu a prudčeji na něm osmahněte plátky masa, aby začaly hnědnout. Vsypte kari a papriku, opékejte, až zkřehne, tak čtyři minuty.
2. Vmíchejte papričku a zázvor, přisypte rýži a cizrnu. Zalijte třemi lžícemi vody, promíchejte a prohřejte. Přimíchejte koriandr. Podávat můžete i s bílým jogurtem s nasekanou okurkou a mátou.
2. Vmíchejte papričku a zázvor, přisypte rýži a cizrnu. Zalijte třemi lžícemi vody, promíchejte a prohřejte. Přimíchejte koriandr. Podávat můžete i s bílým jogurtem s nasekanou okurkou a mátou.
Komentáře
Anonym
14.09.2007 08:29
Apetit 3/07