Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,1 (43x)
8. 7. 2021
Nepečená jahodová bomba
Apetit
Nepečená jahodová bomba
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
4,1 (43x)

Tenhle dort připravený z piškotů, smetanovo-jogurtového krému a záplavy sladkých jahod milují bez rozdílu děti i dospělí. Je totiž úžasně jednoduchý a jednoduše úžasný! Nepečená jahodová bomba je ten pravý recept pro každé léto.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

1

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

1

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 7906 kcal
  • Bílkoviny 1223 g
  • Sacharidy 283 g
  • Tuky 188 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2020/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(43 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2020/6

Červnový Apetit přináší 127 receptů a tipů, jak využít sezonní úrodu. Čekají vás nostalgické dezerty z jahod, 5 večeří s chutí Středomoří, poctivé sendviče na výlety do přírody, báječné recepty s karotkou, květákem, kedlubnami, jarní cibulkou či cuketami okořeněné čerstvými bylinkami. A protože k létu patří zmrzlina, máme pro vás i ukázku ze zbrusu nové Zmrzlinové kuchařky s recepty na ovocný sorbet, smetanové kopečky i domácí kornoutky. Nechybějí ani recepty, rozhovory a rady navíc z pořadu Menu pro Emu. S úspěšnými kulináři, jejich produkty a recepty jsme zavzpomínali na 9 ročníků Apetit pikniku. Jubilejní 10. ročník kvůli koronavirové krizi nahradila Apetit Výzva, v níž spolu s Rohlik.cz podpoříme nové tváře a lokální výrobky. Apetit, napsáno s chutí    

Související články

Vojta Vrtiška na Apetit pikniku

Jeho dorty jsou umělecká díla, on má k narozeninám nejraději čokoládový dort od maminky! Vojta Vrtiška posouvá hranice a šlape na paty Francouzům

Co má společného studium medicíny a pečení dortů, které vypadají jako umělecké dílo? Na první pohled nic, na druhý pohled je to jasné: Vojtu Vrtišku. Vítěz posledního ročníku soutěže Peče celá země studuje medicínu a zároveň vytváří v kuchyni takové skvosty, že nevíte, jestli dřív fotit nebo sahat po lžičce. My jsme mu na Apetit pikniku položili pár otázek.