Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
3,7 (18x)
28. 7. 2016
Medové semifreddo s mákem
Apetit
Medové semifreddo s mákem
Apetit


Snadné
> 60 min
3,7 (18x)

Mák je sice netradiční, ale naprosto bombastická přísada, kterou byste měli vyzkoušet v tomto klasickém italském dezertu.


Nezhasínat obrazovku
Na 2 litry zmrzliny
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 2 litry zmrzliny
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 4162 kcal
  • Bílkoviny 107 g
  • Sacharidy 209 g
  • Tuky 318 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,7/5

Hodnocení receptu

3,7/5
(18 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/7

Související články

Benátky, jak je (ne)znáte: Proč pít víno od rána, kam na nejlepší cicchetti, jak přežít racky a projet se po Grand Canalu skoro zadarmo

Když se řeknou Benátky, většině lidí se vybaví gondoly, davy u mostu Rialto a nekonečné fronty na památky. Jenže takhle to být nemusí. I během krátké návštěvy, klidně jen na otočku, můžete zažít Benátky, které nejsou popsány v každém druhém turistickém průvodci. Stačí znát pár místních triků: kam jít na ty nejlepší cicchetti, proč vám racek opravdu může ukrást večeři a jak si vychutnat výhled na Grand Canal bez toho, abyste museli platit majlant za gondolu.